Lipstick

2014-02-28 ~ 10:02:14
läppstift från mac i färgen angel åhlens 200:-
5/5 Detta är en jättefint läppstift i färgen angel från mac´s frost serie. Det är inte matt och har inget skimmer i. Pigmentet är bra och det luktar vanilj. Förpackningen ser bra ut men ingen förpackning ser bättre ut en läppstiften på ysl. Det är smidigt och fint på läpparna. Färgen är väldigt naturlig.
 

Nu då?

2014-02-28 ~ 08:31:53
idag så har jag först skola ( nämen ojj vad oväntat) o sen så åker jag, filippa och evelina hem till mig. Där ska vi äta tacos och chokladdoppad frukt o annt gott och ha de bra. Sedan så sover de över och imorgon så åker vi till göteborg där jag ska köpa en skinnjacka från missäy och lite annat jag hittar. Ska nog köpa lite fina toppar också för har inte gjort det på ett tag. Sedan så åker vi hem till evelina och sover där med. ♡
Jag ska ta mer bilder ikväll
 

tjenixen

2014-02-27 ~ 17:51:52
Nu så är jag hos Filippa. Vi ska iaf snart göra I ♡ bodymist TAG. blir ju bra de
 
Är på filippas dator så det får bli hennes fina bilder♥

falsies

2014-02-25 ~ 13:13:43
En mascara från maybeliene new york, finns på kicks för 149 :-
 2/5 Den mascaran är bra men det ger en finish med klumpar. Den är ganska fast och inte så "rinnig/krämig". Inte min typ av mascara. Förpackningen ser ganska bra ut men det finns många snyggare. Fransarna blir inte nattsvarta så det är en ganska vardaglig mascara.
 

about yesterday

2014-02-25 ~ 09:07:54
Igår så va jag med evelina och filippa hemma hos evelina. Vi hade det sjukt kul. Vi har gjort en youtube kanal så att det kommer komma upp 3 ggr så mycket videos som det skulle gjort ifl jag gjort en ensam men iaf så får ni inte veta vad den heter än för vill få upp några videos först och kanske designa den snyggare. 
Jag bytte snören igår på mina skridskor. De andra va väldigt fula och slitna. Ni ser att det ena snöret är typ helt grått och missfärgat på de två första bilderna. Mina skridskor är ocks¨slitna men onödigt att köpa nya bara för deras utseende.
 

mysmisse + bodylotion

2014-02-25 ~ 08:11:12
 
Bodylotion från justin bieber i doften girlfriend
 
 2/5 Denna lotion är inte så bra. Jag fick den i en presentförpackning. Den är ganska rinnig och återfuktar inte huden så som jag vill. Dessutom så är det skimmer i som fördelas ojämnt. Den luktar helt ok men jag gillar mer fruktiga, bäriga, sommriga dofter och denna doftar lite "konstgjort" och typ stickig doft.
 
 
 
 

Want this outfit

2014-02-24 ~ 14:22:00
 

Taggad

2014-02-24 ~ 09:34:29
Är det bara jag som är såå taggad inför sesongsstarten av top model som är ikväll. Jag tycker inte att det är så bra att det bara är en halv timma men ska ändå bli awsome med att det är mån-torsdag. 

Gbg

2014-02-23 ~ 22:55:00
På morgonen idag så tog jag ju bussen till minitävlingen. Barnen var bara såå söta. iaf sedan i gbg så hade jag inte så mycket pengar eftersom jag gjort sönder mitt kontokort så kan jag bara använda kontater och jag har inte så mycket då. Jag åt också på subway, lite smått och gott och tog en frappe med vanilj på espresso house. Den va faktiskt sjukt god tro det eller ej. Hittade också en jacka från missäy som jag tänkte köpa. 
Den köpte jag till åhlens för 255 :-. Fick hjälp av en makeup artist att hitta färg och formula så den kommer nog passa mig perfekt. Den är matt och till normal till fet hy och jag har i färgen cream. Kommer anntagligen en first impression.

DM retro

2014-02-22 ~ 21:50:38
Nu så är jag hemma från idre. Har haft en jättekul vecka. Har lärt mig åka lite snowboard nu också så att man i framtiden kan göra det med vänner. Imorgon så drar jag ellen och ellinor till gbg där vi ska shoppa lite. På morgonen så tar jag bussen till ishallen i vbg för att kolla på de väldigt små skridskoåkarna för de ska tävla. Sedan tar jag, ellen o ellwor tåget till gbg där vi shoppar o äter lite och kanske tar någon fika på starbucks eller något. Sdan så tar vi tåget till träningen. Iaf så hittade jag en sida med såååå fina kläder osv.. HÄR
 
 
 

10 hårrelaterade sanningar

2014-02-19 ~ 11:47:00
1. Jag duschar oftast varje dag annars varannan.
 
2. Mitt hår slits Ut ganska mycket eftersom jag sätter upp det så mycket.
 
3. Jag vill jätte gärna färga, slinga eller göra något med mitt hår snart för jag vill testa något nytt.
 
4. Jag använder oftast varje vecka till mitt hår shampoo, balsam, hår olja, hår inpackning, o sån där tangle grej.
 
5. Jag kommer antagligen köpa en tangle teezer när jag åker utomlands förhoppningsvis til sommaren.
 
6. Jag äger inte ett moroccan oil. Måste vara sista människan på jorden som lever utan det hahah
 
7. Jag HATAR mitt babyhår och håret framför öronen. Bara sååå fult.
 
8. Jag låter mitt hår lufttorka fritt efter att jag duschar och jag har absolut ingen "handuks turban" för det förstör håret eller något.
 
9. Jag har aldrig gillat hårspray. Tycker att det är en äcklig känsla. Vet inte varför men jag tycker attandra saker som sprayolja och torrshampoo inte är lika farligt.
 
10. Jag vill ha mycket längre hår.
standard bild
 
 
 

Flappy bird

2014-02-18 ~ 13:37:00
En spel förut gratis spelapp som heter flappy bird
 1/5 Detta spel är såå störade. Jag kanske bara tycker det för att jag är dålig på det men orkar seriöst inte med det. Det är typ på alla vines och de är jättemånga som slängt sina mobiler för att de stör sig så mycket på det. Nu så har skaparen tagit bort spelet från app store för att hen fick för många hatkommentarer o hen tjänade 350 k om dagen TROR jag. Idiot
 

I LOVE

2014-02-17 ~ 11:30:00
'Tyxkr verkligen att det är jätteproffsiga kit som benefit har satt ihop. älskar allt med benefit och dessa kostar bara 25 £ ska önska mig flera till min födelsedag. Tror att jag mest vill ha de som är längst till höger. 
 

Bland snö och is

2014-02-16 ~ 15:37:47



10 fjällrelaterade sanningar

2014-02-16 ~ 11:00:00
1. Vår familj åker till fjällen varje år, men olika fjäll.
 
2. Jag är ganska dålig på att åka snowboard. Tycker att det är obehagligt att fötterna sitter ihop såå.
 
3. ag har bara varit i fjällen på sommaren en gång och jag kan konstatera att det är såå mycket roligare på vintern. Sverige är ganska tråkigt där på sommaren.
 
4. Jag har säkert glömt några nu men jag har iaf varit i  åre, trysil, ranumberget, sälen, kläppen, idre tidigare, lofsdalen 2 ggr, branäs och hovfjället.
 
5. Det jag tyckte var roligast tror jag var åre för jag tror att jag var runt 7 år då och det va massa olika björnfigurer som jag tyckte var kul.
 
6. Jag har testat att åka dubbelsvart backe och det gör jag nog aldrig om.
 
7. Jag tycker att det roligaste med att åka skidor är nog att åka i skogen. O åka in i träd hahah
 
8. Jag kommer anntagligen inte ha så bra nätverk ofta när jag är i idre så få försöa vara osocial i en vecka. Omöjligt ju.
 
9. Det är roligast att åka slalom skidor och inte längdskidor eller snowboard.
 
10. Ska bli skönt att slippa allt i en vecka o ta det lugnt och bara ha kul.
Pist karta

Super liner

2014-02-15 ~ 12:42:00
Eyeliner från loréal paris som är köpt på åhlens
 Detta är en produkt som jag verkligen älska. Formulan är bra och den ger en carbon svart finish. Den är varken billig eller dyr (tror 129 :- ) Loréal är ett relativt bra märke som har allt. Inte perfekta produkter men om man bara vill hitta en bra produkt fort så är det bra. Iaf så torkar spetsen inte ut och den är smidig att applicera.
 
 

tyvärr

2014-02-13 ~ 21:36:10
Det kommer bli tidsinställda inlägg varje dag nästa vecka men anntagligen bara en gång om dagen. Aja bättre än inget hoppas jag.
 
 Random trän frippa
 

oopssii

2014-02-13 ~ 08:15:27
Kom just på att jag missat att öva inför en tyska text som jag ska skriva och en svenska uppsats som vi hade i svenska så jag ligger lite efter i skolan nu. Lärarna kommer bli sketsura men jag kan inte göra dom efter skolan eller imorgon. Idag efter skolan så tar jag o ellinor bussen till lilla edet. Där ska vi träffa Ellen o Sameel. Efter det så drar vi - sameel till träningen o sen så är jag hemma runt 22 men aa. O imorgon så ska jag ev. vara med hanna och så ska jag packa till fjällen. 
'
Lite brst på bilder nu asså hahhah
 

prisy

2014-02-12 ~ 11:34:00
Hittade denna skinnjackan. Den var billig 399:- och standard model. Måste köpa en ny så denna kanske passar bra. Väldigt standard men jag har inte så mycket pengar att köpa för men aa.
 

IDRE

2014-02-12 ~ 08:21:26
nästa vecka är det ju sportlov för mig och jag kommmer åka till idre. Ä r borta lördag till lördag så typ hela mitt lov är uppbokat Den sista dagen (söndag) så ska jag antagligen till gbg med konståkarna så
 hela lovet är upptaget men hela sommarlovet så ska jag ha massa tid för vänner osv. aja Hugs&Kisses

Trysil förra året
 

10 vårrelaterade sanningar

2014-02-11 ~ 15:53:00
1. Jag tycker att våren kommer i mars när det förat blommorna kommer osv. 
 
2. Jag älskar våren för att då är det snart sommmar och jag fyller år på våren (maj)
 
3. Något av det bästa med våren är det fina foto och videoljuset som kommer tillbaks.
 
4. Jag brukar bada för första gången i april eller maj 
 
5. I början av april så brukar den intensiva träningssesongan vara slut så då får man mer tid att vara med vänner, men jag brukar träna på motionspalatset och i kungälv och tjörn.
 
6. Jag brukar få ännu sämre kondition och spänst när våren kommer och så gillar jag ju godsaker så det är inget som kompenserar upp de. 
 
7. På våren så köper jag saker som jag ska ha till vår och sommar. Skolavslutningskläder, vårskor, jeans o skinnjacka o kanske vårjacka, bikini.
 
8. Jag ska försöka att göra videoinlägg en gång i veckan i mars ifall ni vill.
 
9. Jag tror att jag vill göra blonda slingor eller något i moitt hår när det blir lite ljusare ute. Vi iaf göra någon liknande förändring med mitt hår.
 
10. Det är jobbigt att man har så mycket plugg på våren eftersom lärarna snart ska sätta betyg.
oldie faila med effekten men aja
 

HEAT

2014-02-11 ~ 09:39:17
Parfymen heat från beoncé 30 ml
 3.5/5 Denna doft är ganska tung och relativt söt. Förpackningen är helt ok men jag gillar mer sådana förpackningar som är lite mer klassiska som t.ex. our moment eller radiance. Men denna är ganska billig och lagom storlek för resor. Dock så ä jag rädd att den ska gå sönder även fast det är ganska tjockt glas. Aja den luktar och och är ganska billig. Runt 150 kr skulle jag tro. 

bilderna från tävlingen

2014-02-11 ~ 09:04:47
 
 
 
 
 
 
 

Competition

2014-02-10 ~ 10:06:00
 
I helgen så var ju jag o tävlade DM i thn. Det va verkligen skitkul o vi gick till subway o ecspresso house. Iaf det gick asbra i korta men långa va sämsttt på länge. Låg 10/ 20 efter korta så det va asbra. Bättre hälften. Man måste också tänka på att det va elitserieåkare med och några som vart med i sm osv. Bara konståkare fattar de ⤋
'
Mer bilder från tävlingen kommer
 

random pictures

2014-02-08 ~ 12:50:00
 

DM

2014-02-07 ~ 23:49:21
Jag har glömt att berätta att jag ska tävla imorgon. Det är destriktsmästerskap i thn så det blir på hemmaplan. Sjukt taggad. Jag gör något tidsinställt inlägg. Aja Hugs&Kisses
 
oldie

10 filmrelaterade sanningar

2014-02-07 ~ 10:03:13
1. Jag föredrar serier framför film därför att man blir så fast i serier.
 
2. Jag älskar gamla disneyfavoriter som jag såg när jag va liten. När jag är sjuk så kollar jag sönder alla gamla barnfilmer.
 
3. Jag gillar att kolla på skräckfilmer med vänner men aldrig själv men iaf så betyder det att jag nte sett speciellt många.
 
4. Jag älskar de klassiska filmerna som alla sett som hunger games, twilight, lol, pitch perfect, ted, osv.
 
5. Jag går nästan bara på bio när jag har presentkort och då kan jag nästan se vad som helst.
 
6. Jag  var nog den sista människan på jorden att se sagan om ringen. Såg den för första gången för typ bara en månad sedan men det är inte min typ av film.
 
7. Jag är verkligen sämst på skådisars namn kan seriöst typ inga och jag är seriös med det.
 
8. mina favorit serier är såklart pretty little liars och vampire diares. Jag gillar inte gossip girl än men tror att jag ska ge det en tredje chans.
 
9. Jag dömer alla som tittar på desperat house wifes hahah.
 
10. Serier jag vill kolla på är ravens wood och the originals hahah måste kollar på favvis fortsättningar.
 

tbt

2014-02-07 ~ 08:30:29
Ulvön 2012
Sommaren 2012
 
 

My baby is back

2014-02-06 ~ 21:45:46
Idag så hittade jag min gamla älskling i min jackficka. Denna var min första parfym från victorias secret. Den är i Pure daydream och luktar så sjukt gott. Fick den av sis efter att hon va på språkresa så den betyder mer för mig än vad den gör för någon annan. Tidigare bland de första idrottslektionerna under höstterminen så var det någon som snattade den. Nu ett halvår senare så hittade jag den i min jackficka. Sjukt onödigt att någon tog den och sedan lämnade tillbaks den, men ändå modigt av personen att våga lämna tillbaka den. 
 

Jumbo

2014-02-06 ~ 11:09:00
En krämögonskugga från elf som heter jumbo eyeshadow stick i färgen chocolate
4/5 Detta är en av de få produkter jag gillar från elf. När jag beställde därifrån så tyckte jag att de flesta produkterna sög men denna och en blenning brush var faktiskt riktigt bra. En är enkel att applicera för en vanlig skoldag och det blir en snygg finish. Jag brukar applicera denna i globlinjen och sedan en mer highlitght ögonskugg på mitten av ögonocket. 
 

feta jävel

2014-02-06 ~ 08:24:12
 
 

2014-02-06 ~ 08:03:52
Tilda måste ju vara duktig o göra de lite fint ibland ♥
 

blondie

2014-02-05 ~ 08:26:20
Rediskerade bara en bild för att se hur jag ser ut som blond
 

nailpolish remover

2014-02-04 ~ 10:21:30
Nagellacks remover
 
 
4.5/5 Detta är verkligen en superbra nagellacks remover. Den tar bort allt jättesnabbt och enkelt. Ett litet minus är att den inte är speciellt bra på att ta bort glitterlack men helt klart en superbra remover. Den är inte heller speciellt dyr och går att hitta på många ställen t.ex. Kicks, åhlens och större matbutiker.
 

mango & hallon smoothie

2014-02-03 ~ 16:00:16
Idag när jag kom hem från skolan så kände jag för att göra en god smoothie ♥ 
Recept:
 
250 g bär elr frukt
ca. 3- 5 dl yoghurt
ev. 1 dl yollibox
ev. lite socker
 
 

Em

2014-02-03 ~ 08:36:58
Michelle Phans egna varumärkes sida
 2.5/5 Intenetshopping sidan är relativt proffsigt gjord och den har bra och unika produkter. Eftersom produktformulan är framtagen på ett sätt som michelle gillar så tror jag att jag borde göra det också eftersom jag gillar andra produkter som hon rekomenderat. De olika palletterna som de gör tycker jag är ganska tråkiga men ändå smarta för att blanda färger som gifter sig med varandra. Det är proffsigt att de har bra gjorda video tutoreals (stav) på sidan. Allt är ganska dyrt. ni hittar sidan HÄR eller klicka på bilden

New in

2014-02-02 ~ 18:01:51
Tidigare idag så åkte jag till överby med bästa mamma. Köpte lite saker. Jag märkte då att mitt visa/pengar/konto kort inte funkar så måste fixa ett nytt. Köpte en hel del och nu har jag typ inga pengar kvar. Aja sedan gick jag på bio i thn. 
skal Glitter 79 :-
sport linne Kapphal 49 :-
stickad tröja vila 49 :-
 
Jeans j&v store / only 459 :- Va lite dyra för min plånbok men kommer antagligen bli nya favoriter
 
 
kicks 14 :- ordinarie 49 :-
 

Grattis ellen

2014-02-01 ~ 22:18:23
 
 

säämla

2014-02-01 ~ 18:40:13
 

RSS 2.0